Dobava i načini plaćanja

Naručivanje i dobava

Proces kupnje vrlo je jednostavan i brz. Ako imate pitanje, samo nas jednostavno, nazovite na naš broj telefona +386 (0)51 228 940 i naši savjetnici će vam s veseljem pomoći.
Ako ćete nakon odrađene narudžbe htjeti promijeniti ili prekinuti narudžbu, možete to učiniti nakon što će vas, za dovršetak potvrde narudžbe, nazvati naš savjetnik ili preko naše e-pošte [email protected].

Potvrda naručivanja

Nakon obavljene narudžbe ćete, na posredovani e-mail kojeg ste unijeli kod naručivanja, primiti e-mail s detaljima svoje narudžbe i obaviješću, da je narudžba obavljena i zabilježena. U spomenutoj elektronskoj poruci ćete biti upoznati s time, da nas možete u slučaju bilo kakvih dodatnih informacija, kontaktirati putem telefona +386 (0)51 228 940 ili putem e-pošte [email protected]. U primljenoj elektronskoj obavijesti vas informiramo i o tome, da ćemo vas za konačnu potvrdu narudžbe i sve dodatne informacije, uskoro nazvati. Ako nećete biti dostupni na telefon, kontaktirat ćemo vas preko e-pošte.

Otprema robe

ART-PE Hotelski servis će u dogovorenom roku, pripremiti robu za otpremu te ju poslati na vašu adresu. U slučaju, da se rok dostave neočekivano produlji, obavijestit ćemo vas o tome preko telefona, e-pošte ili fizičke pošte.

Cijene i plaćanja

Cijene

Sve navedene cijene proizvoda su u eurima i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Dajemo si za pravo, mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, osim ako nije drugačije navedeno (npr. akcije i posebne pogodnosti). U slučaju da nije drugačije navedeno, cijena se odnosi na jedan komad proizvoda.

Plaćanje

Možete izabrati između različitih načina plaćanja, i to:

a) Plaćanje po preuzimanju

Kod preuzimanja paketa, dostavljaču dajete gotovinu – iznos mora biti jednak otkupnoj vrijednosti koja je navedena na otpremnici, a kad će iznos biti podmiren, dostavljač će vam izručiti potvrdu o plaćanju. Kod iznosa iznad 1.000 € morate dostavljaču dati i svoj porezni broj. Plaćanje gotovinom se obavlja kod preuzimanja robe. Preuzimatelj je uvijek i platitelj. Plaćen mora biti cijeli iznos. Naručene proizvode možete, po preuzimanju kod dostave na vašu adresu ili kod preuzimanja robe na vašoj lokalnoj pošti, plaćati samo gotovinom. U slučaju plaćanja po preuzimanju, vam dobavljač vašeg naručenog paketa, naplati i troškove transakcije.

b) Plaćanje po predračunu

Pri izboru načina plaćanja po predračunu, nakon zaključka kupovine, primate na e-poštu, koju ste naveli, ponudu. Na njoj ćete naći sve potrebne podatke za izvedbu plaćanja: broj transakcijskog računa, iznos ... Plaćanje ćete najlakše i najbrže izvršiti u vašoj internet banci, a možete i u bilo kojoj drugoj banci ili pošti. S realizacijom narudžbe ćemo započeti, po primljenoj obavijesti o primljenoj uplati.

c) Plaćanje s debitnom ili kreditnom karticom

U internet trgovini možete plaćati s debitnim ili kreditnim karticama. Kreditne kartice: MasterCard, Visa, Diners i debitna kartica: Maestro. Kod plaćanja s debitnom ili kreditnom karticom iz popisa izaberite odgovarajuću. (Napomena: za korištenje debitnih kartica pri svojoj banci provjerite, dali je kartici, s kojom želite plaćati, omogućena funkcija za internet plaćanje).
Kod plaćanja s karticom:
platitelj mora biti ista osoba ili organizacija, koja je vlasnik debitne ili kreditne kartice, nakon izdavanja narudžbe nije moguće mijenjati sadržaj narudžbe ili konačan iznos narudžbe, osim u posebnim slučajevima, koje odredi ponuđač.
S realizacijom narudžbe ćemo započeti, po primljenoj obavijesti o primljenoj uplati.